M.Ángel Carretero

Control Cost CAAS

Arquitecte i Arquitecte Técnic, amb més de 15 anys d’experiència, s’ha especialitzat en el control económic dels projectes i de les seves direccions d’obra. Dins la seva formació s’ha especialitzat en diversos cursos i postgraus, i actualment és col·laborador de CAAS ARQUITECTES

Alejandra Crespo

Paisatgista CAAS

Arquitecta Urbanista i Graduada superior en Paisatge, comença la seva carrera professional desenvolupant diversos Estudis Urbanístics per a despatxos com els de Torres Nadal Arq, Torres Capell Arq i IDOM. S.A. Ha col • laborat activament amb en Marc Casany des del 2008 i actualment és l’assessora en Urbanisme i Paisatge de CAAS ARQUITECTES.

Adelardo Domingo

BIM manager CAAS

Arquitecte, BIM Manager; comença la seva carrera professional el 2004, i el 2011 s’especialitza en el Desenvolupament de projectes d’Eficiència Energètica i en el desenvolupament de tecnologies BIM. Actualment desenvolupa cursos de formació BIM en diferents organitzacions i estaments públics. Des del 2014 exerceix de BIM manager en CAAS ARQUITECTES.

Sara Peinado

Arquitecta CAAS

Arquitecta, especialitzada en Rehabilitació y Master en Infoarquitectura; Inicia la seva carrera professional el 2014 com a col·laboradora en l’enginyeria Aprotecnic realitzant tasques de coordinació i redacció d’informes tècnics. Dins de la seva formació, s’ha especialitzat en la Fotogrametria aplicada al patrimoni i la reconstrucció 3D. Des del 2015 exerceix com a directora de projectes a CAAS ARQUITECTES.

Sonia Lamesa

Arquitecta

Arquitecta, dins la seva formació ha participat en diferents workshops internacionals i ha realitzat un intercanvi d’Erasmus a la K.U Leuven – Sint Lucas School col•laborant també amb el despatx d’arquitectura de Jan Verhegen. Actualment compagina els seus estudis amb la gestió de la plataforma Q9Magazine i es col•laboradora de CAAS ARQUITECTES des del 2014.

Cintya del Fresno

Arquitecta CAAS

Arquitecta; ha participat activament en diferents workshops nacionals i internacionals, i ha realitzat un Erasmus Màster en Arquitectura a la ENSA Paris-Belleville. Participa a CAAS arquitectes des del 2017.

Júlia Gras

Estudiant Arquitectura

Estudiant d’Arquitectura; durant la seva formació ha participat en el “International Worshop PROJET URBAIN ENSA de París-La Villete, i ha col.laborat al despatx RBTA – Ricardo Bofill Taller d’Arquitectura”. Participa a CAAS des del 2018.

Ricard Pascual

Estudiant Arquitectura

Estudiant d’Arquitectura; durant la seva formació ha participat activament en diferents workshops nacionals e internacionals i en el seu període docent ha estat premiat amb el concursos “JLE la Salle 2012” i per la rehabilitació d’un habitatge a Santa Caterina. Actualment participa a CAAS arquitectes des del 2014.

Andreu Cabrer

Arquitecte CAAS

Arquitecte; ha participat activament en diferents workshops nacionals i internacionals, i ha col.laborat amb el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona. Participa a CAAS des del 2018.

Pep Quilez

Arquitecte

Arquitecte; dins el seu periode docent ha estat finalista dels Premis Archmedium 2011. En Pep ha treballat al Foment de les Arts i el Disseny (FAD) i es colaborador del Departament de Gestió i Concesió d’Espais del MACBA des del 2013. Actualment compagina els seus estudis amb la gestió de la plataforma Q9Magazine i participa activament amb CAAS ARQUITECTES des del 2014.