NAVARCLES

NAVARCLES

Data
Site
Drawings
Efficiency
Team

Description:

The main objective of the proposal was intended to give the town a cultural complex unified with the construction of a new cultural center connected to an existing theater auditorium using the same formal language to obtain an inclusive reading of the entire volume with the will to be unified with inside its operation feel everyday of an all in one cultural within the municipality.

Tipology:

Public building

Promoter:

Diputación de Barcelona

Situation:

Barcelona

Year:

2009

Area:

40585 m2

Description:

Description:

The program aims a single rectangular building of 3 floors high façade to the new public space. The connection to the existing building shall be made for the current cafeteria area and the storage area of the main room.

Description:

The building is designed by environmental criteria based on the use of renewable energy by proposing the use of a management system integrated control that allows the building to have a financial savings in energy consumption.

Author:
Marc Casany

Architecture:
Raul Sanchez / Andreia Faley

Main facade render
Entrance through the square

Global image of the new and old public equipment

Lateral render
Entrance to the first floor from the street

Av. Generalitat, 6, 08270 Navarcles, Barcelona


Image where will be located the 2 public squares where there will be place the new library

Ground floor
Connection with the main square

First floor
Street connection

Second floor
Connection witht he existing equipment

Transversal section 1

Transversal section 2