Director

Marc Casany

Barcelona; Arquitecte i director de CAAS arquitectes. Actualment forma part de l’associació “Arquitectes x l’Arquitectura” i ha estat Conseller Assessor de la ETSALS i representant del COAC dins la comissió de Seguiment de l’ITEC amb l’objectiu de definir diferents procediments metodològics del programari TCQ.

 

Pel que respecte a; 

1.- La Gestió – Té una àmplia experiència en projectes arquitectònics de diferents escales i tipologies; i és, des de CAAS, on pot oferir una Gestió Integral de qualsevol Projecte – GIP- tant d’Edificació, com d’Urbanisme i Paisatge. Dins de la seva estructura compta amb diferents perfils professionals que aporten una visió més pluridisciplinària de l’arquitectura oferint així un control més global del projecte i la seva obra. CAAS ofereix una Gestió Multi plataforma del projecte mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modeling).

 

2.- Premis en Obra construïda – La seva tasca ha estat reconeguda pels “International Design Awards 2016” i dels “Premis Catalunya Construcció 2016” amb l’obra de CFPA de la Generalitat de Catalunya. També ha estat reconegudes les oficines del CTTI pel “American Architecture Prize 2016”, i amb el mateix projecte, ha estat finalista al “Leading European Architects Forum Awards” com a jove arquitecte revelació a Europa. Altres mencions les trobem amb els seus projectes del CRAE amb els “Premis Catalunya Construcció 2009”, amb la Piscina Coberta Municipal de Sant Joan de Vilatorrada amb el “Premi Col·legi d’arquitectes 2008” i projecte seleccionat com a millor intervenció espanyola dins de la “VII Biennal internacional d’Arquitectura de Sao Paulo IAB “de l’Institut d’Arquitetos do brasil. Finalment, trobem la reforma i ampliació del CEIP “Els Til·lers” d’Artesa de Lleida com a obra seleccionada a la “2a Mostra d’arquitectura de les terres de Lleida” el 2007.

 

3.- Últimes Obres realitzades – Dins dels seus últims projectes trobem la “Rehabilitació del Parc Güell – 2016” (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), la “Rehabilitació integral del Castell de Vila- Seca” – 2015 (edifici BCI – catalogat pel Ministeri de cultura espanyol), i el nou CFPA (Centre de Formació Professional en el sector de l’Automoció de Catalunya) de Martorell – 2015, projecte de la Generalitat de Catalunya que ha esdevingut una referencia europea en els estudis aplicats en aquest sector.

 

4.- Disseny de producte – Ha realitzat objectes de disseny com la Jardinera “ROC” que han estat seleccionats dins del “Premis Delta 2014” per l’ADI-FAD.

 

5.- Les últimes Conferències realitzades – Ha participat en els – Under 40 – al Roca Gallery de Barcelona explicant la seva experiència com a estudi jove d’arquitectura catalana comentant; les seves experiències d’èxit, els diferents concursos realitzats i tots aquells projectes que tenen en execució.